Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Haifu Software Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εμπορική επιχείρηση λογισμικού Haifu που περιορίζεται είναι βραβευμένος προμηθευτής του λογισμικού της Microsoft, είμαστε μια επαγγελματική εμπορική επιχείρηση λογισμικού, που παρέχει τις λύσεις λογισμικού για πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο!

 

Υπάρχουμε για να καταστήσουμε την τεχνολογία προσιτή με τη βοήθεια των ανθρώπων (όπως σας) να επιλέξει το τέλειο προϊόν, να πάρει πολύ, και να εγκαταστήσει εύκολα – έτσι μπορείτε να απολαύσετε το λογισμικό σας αμέσως.

 

Έχουμε όλα που χρειάζεστε για τον υπολογιστή σας - από τα λειτουργικά συστήματα παραθύρων, τις ακολουθίες του Microsoft Office, τις εφαρμογές γραφείων, καθώς επίσης και το λογισμικό ασφάλειας Διαδικτύου και αντιιών. Καταλαβαίνουμε πλήρως ότι η εξασφάλιση του συγκροτήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών σας τρέχει ομαλά και ασφαλώς πρέπει να δοθεί τη ύψιστη προτεραιότητα χωρίς συμβιβασμό του προϋπολογισμού σας, επειδή δεν αναμένουμε τίποτα λιγότερο για μας.

 

εάν ψάχνετε το γνήσιο λογισμικό της Microsoft στη φτηνότερη τιμή, τη μεγάλες τεχνική υποστήριξη και τις συμβουλές, τα προϊόντα μας θα είναι η καλύτερη επιλογή σας!

 

Κατάλογος προϊόντων:

 

Κίνα Haifu Software Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 


 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από το 2008, το λογισμικό Haifu που ανταλλάσσει το κοβάλτιο, ΕΠΕ έχει δεσμευθεί στην παροχή των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων και των λύσεων υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες μας να διαχειριστούν και να αυξηθούν την επιχείρησή τους. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρούν τους νέους τρόπους να επαναπροσδιοριστεί η επιχείρησή τους με την παροχή της πιό χρήσιμης λύσης στις χονδρικές τιμές.

 
Haifu Software Trading Co., Ltd. Haifu Software Trading Co., Ltd. Haifu Software Trading Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : coa

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Haifu Software Trading Co., Ltd. Πιστοποιήσεις