Το Haifu Software Trading Company που περιορίζεται είναι επικυρωμένος η Microsoft συνεργάτης (MCP), δεδομένου ότι ένας βραβευμένος πωλητής του αγαπημένου λογισμικού σας, ο στόχος μας πρόκειται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές, και να εξασφαλίσουν ότι βρίσκετε το καλύτερο προϊόν για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασικοί κώδικες λογισμικού

Η αρχική Microsoft κα Office 2010 επαγγελματίας συν το κλειδί προϊόντων για 1 PC

Η αρχική Microsoft κα Office 2010 επαγγελματίας συν το κλειδί προϊόντων για 1 PC

Original Microsoft Ms Office 2010 Professional Plus Product Key​ For 1 PC
Original Microsoft Ms Office 2010 Professional Plus Product Key​ For 1 PC

Μεγάλες Εικόνας :  Η αρχική Microsoft κα Office 2010 επαγγελματίας συν το κλειδί προϊόντων για 1 PC Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ/Κίνα το /HongKong/Σιγκαπούρη/Ιρλανδία
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft COA
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Λιανικός/cOem
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000pcs εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κοστούμι για:: PC lap-top Χρήστης:: 1 κλειδί για ένα PC
Νέο σχήμα:: Λέξη, Excel, και PowerPoint Εγγύηση:: διάρκεια ζωής έγκυρη
Ποιότητα:: το καλύτερο όλοι Όνομα:: Επαγγελματίας γραφείων 2010 συν
Υψηλό φως:

Λιανικό κιβώτιο του Microsoft Office 2010

,

λιανικό κλειδί γραφείων 2010

Επαγγελματίας του Microsoft Office 2010 συν το κλειδί προϊόντων

 

Ο επαγγελματίας το 2010 του Microsoft Office συγκεντρώνει τα εργαλεία τοπ--ο-γραμμών μας για να σας βοηθήσει να μείνετε οργανωμένους, συνδεμένος, και ανταγωνιστικός. Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα έτος τεχνικής υποστήριξης.

Διαχειριστείτε την επιχείρηση και τους προσωπικούς πόρους χρηματοδότησης αποτελεσματικά

 • Χτίστε τις δαπάνες προϋπολογισμών και διαδρομής γρήγορα με τα ενσωματωμένα πρότυπα στο Excel το 2010.
 • Δείτε τις τάσεις στοιχείων γρήγορα με τα ισχυρά εργαλεία ανάλυσης, όπως Sparklines που παρουσιάζουν μικροσκοπικό διάγραμμα που ενσωματώνεται σε ένα κύτταρο, Slicers που φιλτράρουν τα στοιχεία σε ένα PivotTable, ή την υπό όρους μορφοποίηση για να σας βοηθήσουν εύκολα διαφορές σημείων. Επεξηγήστε τις πληροφορίες σας χρησιμοποιώντας τα βελτιωμένα σχεδιάζοντας εργαλεία και τη γραφική παράσταση SmartArt® για να κάνει τα διαγράμματα, τα διαγράμματα, και τις γραφικές παραστάσεις που είναι εύκολο να καταλαβευτούν και να διαβάσουν.

 

Οργανώστε όλες τις πληροφορίες σας σε μια ενιαία θέση

 • Συλλέξτε όλες τις ιδέες και τις σημαντικές πληροφορίες σας σε OneNote το 2010, από τις σημειώσεις συνεδρίασης και τη πληροφορία πελάτη στα σχέδια μάρκετινγκ.
 • Δημιουργήστε ένα σημειωματάριο OneNote για να οργανώσετε όλα τα υλικά και τα μέσα για ένα πρόγραμμα: κείμενο, εικόνες, βίντεο, ήχος, αποκόμματα ιστοσελίδας, και περισσότεροι.
 • Βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με την απλή επικόλληση και μια βελτιωμένη αναζήτηση που σας παρουσιάζει αποτελέσματα αναζήτησης ενώ δακτυλογραφείτε.
 • Ωθήστε την αποδοτικότητα της έρευνας Διαδικτύου σας με γρήγορα να αρχειοθετήσει. Εκτός από τις πληροφορίες από τον Ιστό και άλλους πόρους στο σημειωματάριό σας με το ένα χτυπήστε.

 

Δημιουργήστε τις δυναμικές παρουσιάσεις που παίρνουν την προσοχή

 • Μετασχηματίστε τις ιδέες σας στις αξιοσημείωτες παρουσιάσεις στο PowerPoint το 2010 με τις εικόνες και τις τηλεοπτικές, δυναμικές μεταβάσεις φωτογραφικών διαφανειών, και τις ζωτικότητες.
 • Εκμεταλλευτείτε τα εύχρηστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φωτογραφιών και τηλεοπτικός-έκδοσης που σας αφήνουν να προσθέσετε τα δραματικά οπτικά αποτελέσματα χωρίς αναχώρηση του PowerPoint το 2010.
 • Εύκολα μεταδώστε ραδιοφωνικά την παρουσίασή σας μέσω μιας μηχανής αναζήτησης Ιστού στα μακρινά ακροατήρια, ακόμα κι αν δεν έχουν το PowerPoint.

 

Εκφραστείτε

 • Αρχίστε τα έγγραφα γρήγορα με τα έτοιμα προς χρήση πρότυπα στο Word το 2010 για σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα, από τις επιχειρησιακές εκθέσεις στα ενημερωτικά δελτία πελατών.
 • Προσθέστε το οπτικό ενδιαφέρον στο κείμενό σας με τα αποτελέσματα όπως οι σκιές, αντανακλάσεις, και τρισδιάστατος.
 • Συλλάβετε τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας μια σειρά εξατομικεύσιμης γραφικής παράστασης SmartArt που σας βοηθούν να δώσετε έμφαση στα σημαντικά μηνύματα γρήγορα και εύκολα.

 

Μείνετε σε συγχρονισμό με τους πελάτες και το ημερολόγιό σας

 • Συνδέστε με τους ανθρώπους και τα προγράμματα χρησιμοποιώντας αποτελεσματικότερα τα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίων που απλοποιούν την επικοινωνία στην προοπτική το 2010.
 • Διαχειριστείτε τους πολλαπλάσιους απολογισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην προοπτική το 2010 από τις υπηρεσίες όπως τα παράθυρα Live™ Hotmail, Gmail, ή οι περισσότεροι άλλοι προμηθευτές.
 • Ακολουθήστε και διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας εύκολα με την άποψη συνομιλίας στην προοπτική το 2010, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που σας αφήνει να συμπυκνώσετε, να ταξινομήσετε, και να αγνοήσετε ακόμη και τις μεγάλες ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ενιαίο κρότο.
 • Χρησιμοποιήστε την προοπτική κινητή στο smartphone σας1 για να ανταλλάξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με την ομάδα και τους πελάτες σας ακόμα και όταν είστε μακριά.

 

Δημιουργήστε το επαγγελματικός-κοίταγμα υλικά μάρκετινγκ οι ίδιοι

 • Δημιουργήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τα ισχυρά εργαλεία σχεδίου στον εκδότη το 2010, εάν εμπορεύεστε την επιχείρησή σας ή προγραμματίζετε ένα γεγονός.
 • Πάρτε αρχισμένος γρήγορα με μια βιβλιοθήκη των εξατομικεύσιμων προτύπων να δημιουργεί τις κάρτες, τα φυλλάδια, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και περισσότερων.
 • Επιλέξτε από τις περίπλοκες επιλογές φωτογραφία-έκδοσης: Αλλάξτε τη μορφή των φωτογραφιών τηγάνι, ζουμ, και συγκομιδή και ρυθμίστε, χρωματίστε και φωτεινότητα. Μπορείτε πρόβλεψη η μορφοποίησή που σας αλλάζει προτού να τους εφαρμόσετε.
 • Δημιουργήστε έναν επαγγελματία φαίνεται χρησιμοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία τυπογραφίας και τα έτοιμα προς χρήση θέματα σχεδίου.

 

Συλλάβετε τα επιχειρησιακά στοιχεία για την αποτελεσματική ανάλυση

 • Εκμεταλλευτείτε πλήρως από την επιχείρηση και τα στοιχεία πελατών σας με τα εργαλεία βάσεων δεδομένων επαγγελματικός-caliber-επαγγελματιών στην πρόσβαση το 2010.
 • Η έναρξη γρήγορα με τα ενσωματωμένα πρότυπα εσείς μπορεί να προσαρμόσει για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 • Επικοινωνήστε την ανάλυσή σας σαφώς και εύκολα χρησιμοποιώντας τα υπό όρους σχηματοποιώντας εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τα επαγγελματικά διαγράμματα στοιχείων.

 

Η πρόσβαση, εκδίδει, και μοιράζεται την εργασία σας από σχεδόν οπουδήποτε

 • Πάρτε τα πράγματα γίνοντα όταν είστε μακρυά από το γραφείο με τον Ιστό Apps.1 γραφείων
 • Δημιουργήστε τα έγγραφα που στο γραφείο το 2010, ταχυδρομήστε τα on-line στα παράθυρα ζωντανό SkyDrive, και την πρόσβαση, άποψη, και εκδώστε με τον Ιστό Apps γραφείων από σχεδόν οπουδήποτε εσείς έχει πρόσβαση Διαδικτύου.
 • Εκδώστε και εκθέσεις ή παρουσιάσεις αναθεώρησης on-line με τον Ιστό Apps που σας δίνουν τη γνωστή εμπειρία γραφείων που αναμένετε.
 • Μοιραστείτε τα έγγραφά σας για να συνεργαστείτε on-line μαζί αποτελεσματικότερα με τους πελάτες και τους συναδέλφους.
 • Η αρχική Microsoft κα Office 2010 επαγγελματίας συν το κλειδί προϊόντων για 1 PC 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Haifu Software Trading Co,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Dai

Τηλ.:: +8613913108711

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς